The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Lityum İyon KGK Çözümleri, Birinci Sınıf bir Dijital Sağlık Hizmeti Deneyimi Sağlıyor

Eric Gonzalez

Vertiv™ Liebert® Lityum İyon GXT5 KGK Performans, Güvenilirlik ve Daha Fazlasını Sunar

Pandemi acil servislere olan talebi ve işletme maliyetlerini artırdığı için son iki yıl sağlık sektörü için son derece zorlu geçti. Sonuç olarak, sağlık hizmeti kuruluşları, yeni hizmetler sağlamak, gelirleri artırmak ve daha verimli çalışmak için dijitalleşmeyi hızlandırdı.

Pandemi sırasında hastaneler ve klinikler, pratisyenlerin zamanını ölçeklendirmek ve daha güvenli servis sunumu sağlamak için teletıp hizmetlerini benimsemiştir. Ayrıca, karmaşık vakalarda uzaktan konsültasyon sağlamak için hastanelerde video akışından da yararlanıyorlar. Ve sağlık kuruluşları, ilaç şirketleri ve ödeme yapanlar, nüfus ihtiyaçları hakkında erken görüşleri belirlemek, yatırımları buna göre uyumlu hale getirmek ve hasta bakımını ve sonuçlarını iyileştirmek için büyük veri ve yapay zekadan yararlanıyor.

Sağlık Kuruluşlarının 365 Gün 7/24 Erişilebilirliği Sağlaması Gerekiyor

Pandemiyle ilgili hizmet talebi azalsa bile bu eğilimler devam edecektir. Örneğin, bağlı cihazlar pratisyenlerin hasta sağlığını uzaktan izlemesini, erken uyarı işaretlerini belirlemesini ve bireylerin tedavi rejimlerine uymalarına yardımcı olmasını sağlar. Ve telesağlık randevularının kolaylığına değer veren hastalar, rutin ziyaretler için ofislere dönmelerini kolaylıkla bırakmayacaktır.

Sonuç olarak, sağlık kuruluşlarının yöneticilerinin yüzde 81’i, dijital dönüşümün hızının kuruluşları için arttığını ve yüzde 93’ü, gerçek bir aciliyet duygusuyla inovasyon yaptıklarını söylüyor.

Sektördeki en önemli yeni trendlerden biri, hastaların bakımlarında kolayca gezinebilmesi için farklı sistemleri, mobil uygulamaları ve iş akışlarını tek bir yola entegre eden “dijital bir ön kapı” oluşturmaktır. IDC’ye göre, hastaların yüzde 65’i 2023 yılına kadar hizmetlere erişmek için dijital bir ön kapı kullanacaktır. Bu, hastaların randevuları planlayabileceği, hizmetler için maliyetleri tahmin edebileceği, pratisyenlerle iletişim kurmak için sanal bakım uygulamalarını kullanabileceği, sohbet robotlarından hızlı destek alabileceği, faturaları çevrimiçi olarak inceleyebileceği ve ödeyebileceği ve daha fazlasını yapabileceği anlamına gelir.healthcare-4.jpgSonuç olarak, dijital öncelikli bir kullanıcı deneyimi sunmak için baskı veri merkezi, IT ve tesis ekipleri üzerindedir. Yerel işleme ve veri yönetimi kabiliyetleri sağlamak için edge tesislerine özel bilişim, depolama, güç ve soğutma ile ayakta durmak suretiyle yanıt veriyorlar. Peki, bu ekiplerin hızla büyüyen talebi karşılamaya çalışırken karşılaştıkları zorluklar nelerdir?

1. Yüksek kullanılabilirlik garantisi: Edge tesisleri, sorunsuz bir dijital klinisyen ve hasta deneyimi sağlamak için 365 gün 7/24 erişilebilirlik sağlamalıdır. Dijital sağlık hizmeti kullanım durumları, hemşirelik iş istasyonlarına ve arka ofis işlevlerine güç sağlamak gibi kritik görevler olabilir. Veya hasta alarmını veya uzaktan cerrahi konsültasyonlarını etkinleştirmek gibi yaşam için kritik olabilirler. Her iki durumda da, sağlık hizmeti kuruluşları kesinti süresini karşılayamaz, bu da ihtiyaç anında dijital hizmetlerin kullanılamaması durumunda hasta sağlığını riske atabilir ve dakikada binlerce dolara mal olabilir.

Sonuç olarak, birçok sağlık kuruluşu şimdi kesintisiz güç kaynağı cihazlarını (KGK’ler) bir kez daha gözden geçiriyor. Vertiv™ Liebert® GXT5 KGK'ler, bağlı ekipmanı gelen güç kesintilerinden tamamen izole eden çift çevrimli bir topolojiye sahiptir. Bu nedenle, bir sorun oluştuğunda, birincil güç kaynağıyla çalıştırmadan edge KGK’ye sıfır transfer süresi sağlarlar. Bu yüksek performanslı güç yönetim sistemleriyle IT ekipleri, kullanıcıların istediği yüksek kaliteli video deneyimini ve dijital deneyimi sunabilir. Ayrıca IT, Vertiv™ Power Insight ile bu KGK cihazlarını uzaktan yönetebilir, performansları hakkında sürekli durumsal farkındalık sağlar ve şüpheli bir sorun durumunda hızla müdahale eder.

2. Bakım gerekliliklerinin azaltılması: Sağlık kuruluşları her zamankinden daha fazla IT kullanıyor olsa da, genellikle edge tesislerini yoğun konumlara yerleştiriyorlar. Sunucu ve ağ ekipmanı ve IT sistemleri hastanelerin, kliniklerin, araştırma laboratuvarlarının ve ofislerin dolaplarına veya odalarına yerleştirilebilir. Ayrıca, bu alanlar birden fazla ekip tarafından paylaşılabilir. Sonuç olarak, IT ekipleri günlük operasyonları kesintiye uğratabilecek bakım gerekliliklerini azaltırken yedek güç kaynağı çözümlerinin güvenilir performansını sağlamak istiyor.

Liebert GXT5 KGK’ler, olağanüstü güvenilirlik ve performans sağlayan lityum-iyon akülerle sunulur. Lityum-iyon aküler tipik olarak 8-10 yıl dayandığı için, esasen kur ve unut teknolojisidir. Hatta KGK ünitesinin tüm kullanım ömrü boyunca dayanabilirler.

Vertiv akıllı KGK çözümleri, gerektiğinde akü değişimlerini planlamaya yardımcı olmak için öngörücü bir akü sağlığı algoritması ve Vertiv Power Insight da sağlar. Algoritma mevcut akü koşullarını inceler ve bir yenisiyle değiştirme tarihi öngörür, böylece IT bu süreci proaktif olarak yönetebilir.

3. Yenisiyle değiştirmeyi kolaylaştırma: Lityum-iyon akülerin değiştirilmesi gerektiğinde, IT’nin bunu yapması daha kolaydır. Lityum-iyon aküler VRLA akülere göre %40 ila 60 daha hafiftir ve yüzde 40 daha az taban alanına sahiptir, yani raflara kaldırmaları veya kısıtlı alanlara yerleştirmeleri daha kolaydır. Buna ek olarak, Vertiv çevrimiçi lityum iyon KGK’lerin daha küçük profili, ek IT ekipmanları veya hastane sistemleri gibi diğer cihazlar için yer açar.

4. Optimum olmayan koşullarda performans: Sağlık kuruluşlarının ağ ve bilişim ekipmanlarını hassas bir şekilde soğutulmayabilecek küçük alanlara yerleştirmesi sık görülen bir durumdur. Burada da lityum iyon aküler öne çıkıyor. 104 °F’ye (40 °C) kadar olan sıcaklıklarda daha iyi performans sağlarken, VRLA aküler 77 °F’nin üzerindeki her 15 °F sıcaklık artışı için kullanım ömürlerinin yaklaşık yarısını kaybederler.

Sonuç olarak, Vertiv lityum-iyon KGK’ler, bu koşulların akünün daha hızlı bozulmasına veya arızalanmasına neden olacağından endişe etmeden diğer teknolojinin yanına veya oda sıcaklığında ortamlarda yerleştirilebilir.

5. Toplam sahip olma maliyetini (TCO) azaltma: KGK cihazlarında lityum-iyon akülerin kullanılması, IT’nin aküleri daha az sıklıkta değiştirmesi gerektiği ve çoğu zaman aynı anda birden fazla üniteye hizmet verebildiği anlamına gelir. Bu süreçler, bir lityum-iyon KGK cihazının kullanım ömrü boyunca en düşük toplam malzeme ve işçilik maliyetlerine ulaşılmasını sağlar. Buna ek olarak, Vertiv lityum-iyon çözümler beş yıllık garanti ile desteklenmektedir. Sonuç olarak, sağlık IT ekipleri değişimleri kolayca planlayabilir ve diğer dijital girişimler için harcama tasarrufu sağlayabilir.

Sonuç

Sağlık IT ekipleri, klinisyenler ve hastalar için olağanüstü bir dijital kullanıcı deneyimi geliştirmede işletmenin önemli iş ortaklarıdır. Sonuç olarak, IT hem görev açısından kritik hem de yaşam açısından kritik kullanım durumlarını desteklemek için her zamankinden daha fazla edge tesisi kullanıyor.

Vertiv™ Liebert® GXT5 KGK çözümleri, sağlık kuruluşlarının dijital öncelikli olmak için ihtiyaç duyduğu yedek güç kaynağını sağlar. Güvenilir, az bakım gerektiren ve uygun fiyatlı Vertiv Liebert lityum iyon KGK cihazları, edge bilişimi nerede olursa olsun çalışır durumda tutar. Sonuç olarak, klinisyenler hem dijital hem de yüz yüze üretken kalabilir ve yüksek kaliteli bakım sunabilir.

Vertiv™ Liebert® GXT5 KGK cihazları hakkında daha fazla bilgi edinin.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon