The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

  

Akıllı Şehirler yoruma açık kapsamlı bir terim olsa da panelistlerimiz, bu büyüyen sektörün kritikliğini analiz ederken Vikipedi'de bulunan aşağıdaki tanımı kullandı:

“Akıllı şehir, birden fazla bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) ve Nesnelerin İnterneti (IoT) çözümünü yerel departmanların bilgi sistemleri, okullar, kütüphaneler, taşımacılık sistemleri, hastaneler, elektrik santralleri, su şebekeleri, atık yönetimi, yasa uygulama ve diğer toplum hizmetlerini yönetmek için güvenli bir şekilde entegre eden şehir geliştirme vizyonudur”

Geniş kapsamda düşünülürse, Akıllı Şehir herhangi bir kesinti halinde önemli sorunlara yol açabilir; yine de Akıllı Şehir vizyonu henüz tam olarak uygulanmamıştır ve dolayısıyla sorunların etkisi azdır. Bununla birlikte, Akıllı Şehir kavramı dünyanın birçok bölgesinde hızla ilerleme kaydetmektedir.

Vertiv Çin'de stratejik planlamadan sorumlu kıdemli direktör olan panelist Jun Michael Tian'ın da belirttiği gibi, "Akıllı Şehirler ilerlemeye devam ettikçe, destekleyici teknolojide yaşanan sorunlar taşımacılık, yasaların uygulanması, kamu güvenliği ve henüz tanımlanmamış diğer unsurları etkileyecektir. Akıllı Şehirlerin teknolojisinde yaşanan kesintilerin sonuçları günümüzün diğer sektörleri kadar yaygın değilse de potansiyeli çok büyüktür."

Akıllı Şehirler finansal etkisi, etkinin aciliyeti, dalga etkisi, medyada/kamuoyunda infial ve sorunların toplumsal etkisi bakımından son derece kritik olarak değerlendirilmiştir. Henüz olgunlaşmamasına rağmen bu listeye dahil edilmesi, Akıllı Şehir girişimlerinin büyük potansiyelini ve yeni sensör ve sistemler kullanıma sunulduğundan uygun kritik altyapı sistemlerinin kullanılması gerektiğini vurgulamaktadır.

DÜNYANIN EN KRİTİK SEKTÖRLERİ RAPORUNU PAYLAŞIN

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon