The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

 

“Petrol ve Gaz söz konusu olduğunda güvenlik önce gelir ve bundan taviz verilemez. Modern teknoloji, bu tesislerin izlenmesinde ve güvenliğinin sağlanmasında önemli bir rol oynar. Özellikle sektör, sistemlerdeki her bileşenin (her sensör, her valf ve her PLC) acil kapatmalarda bile her zaman yüzde 100 çevrimiçi olmasını sağlamak için birden fazla yedekten ve sürekli güçten yararlanır”

Jean-Baptiste Trollé,
Vertiv'de global endüstriyel satış ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı

Açık denizdeki tesisler dahil Petrol ve Gaz Üretimi sektörlerinde yaşanan kesintiler felaketlere yol açabilir.

2010 yılında açık denizdeki bir platformda yaşanan felaketi anlatan “Deepwater Horizon” filminin gösterime girmesi, panelistler için açık deniz üretiminde yaşanan arızaların sonuçlarına ilişkin güçlü bir anımsatıcı oldu. Vertiv'de pazar geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Jack Pouchet, “Deepwater Horizon, bu sistemleri korumanın ne kadar karmaşık olduğunu vurguluyor.” diyor. "Birçok kritik sektörün yedek sistemleri var, ama bunlar tek başlarına sorunlardan kaçmalarına yetmiyor. Bu teknolojilerin, eğitim ve teste yönelik sistemli bir yaklaşımla desteklenmesi gerekiyor."

DÜNYANIN EN KRİTİK SEKTÖRLERİ RAPORUNU PAYLAŞIN

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon