The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Placer İlçesinde Alandan Tasarruf Etme

Mayıs 13, 2019

Birçok okul, eski yerleşim planlarının, yeni optimizasyon gerekliliklerini zorlayarak ortaya çıkan ihtiyaçlara müdahale ettiğini tespit ediyor. Kaliforniya'daki Placer İlçesi Birleşik Okul Bölgesi, bir konferans salonu ve ofis alanı inşa etmek için binasında daha fazla yer bulması gerekiyordu.

Müşteri

Kaliforniya’daki Placer İlçesi Birleşik Okul Bölgesi ondan fazla ilk, orta ve lise boyunca K-12 dereceli öğrencilere hizmet vermektedir.

Sorun

Birçok okul, eski yerleşim planlarının, yeni optimizasyon gerekliliklerini zorlayarak ortaya çıkan ihtiyaçlara müdahale ettiğini tespit ediyor. Kaliforniya'daki Placer İlçesi Birleşik Okul Bölgesi, bir konferans salonu ve ofis alanı inşa etmek için binasında daha fazla yer bulması gerekiyordu.

Çözüm

Vertiv, Placer İlçesinin eski veri merkezindeki çalışma alanını, Vertiv SmartRow™ kullanarak daha fazla alan optimizasyonu ile buldu. SmartRow çözümümüz, veri merkezi taban alanlarını büyük çapta tadilat yapmadan yoğunlaştırmalarına olanak sağladı.

Vertiv’in SmartRow çözümü, alan sınırlı olduğunda mükemmel bir merkezi veri altyapısı çözümüdür. Az yer kaplayan tasarım ve entegre yangın söndürme sistemi, SmartRow'un herhangi bir alana kurulmasına olanak tanır. Sadece alan tasarrufu sağlamakla kalmaz, aynı zamanda geleneksel veri merkezi tasarımına kıyasla enerji tüketimini %27'ye kadar azaltır. Yardımlarımız, okul bölgesine, okul personeli ve öğrenciler için hayati önem taşıyan uygulamaları aksatmadan, maliyetlerde düşüş ve hayati ihtiyaç duyulan alanı sağladı.

Vaka Özeti

Yer: Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri

Ürün / Servis: SmartRow çözümü, hem enerji hem de mekânsal olarak verimli, alandan tasarruf sağlayan, tam entegre satır tabanlı bir veri altyapısıdır.

Kritik İhtiyaç: Placer İlçesi Birleşik Okul Bölgesinin, yeni bir konferans salonu ve ofis alanı için yer açmak üzere eski veri merkezini optimize etmesi gerekiyordu.

Sonuçlar:

  • Orijinal veri merkezi kaldırıldı ve zemin, çevre soğutma ile yükseltildi
  • Gerekli kabinetlerin sayısı 12’den 6’ya düşürüldü
  • Her biri yaklaşık %30 iş yüküyle çalışan güvenilir KGK sistemleri kuruldu
  • Aksama süresi ve üretkenlik kaybı en aza indirildi
  • Ek çalışma alanı için kullanılacak artakalan veri merkezi alanı geri kazanıldı
  • Kare çekimler serbest bırakıldı ve genel işletme maliyetleri düşürüldü
Örnek Analizini indirin
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon