The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

eStruxture, Duvardan Duvara Vertiv Çözümleriyle Colo Müşteri İhtiyaçlarını Karşılamak için Ölçekleme Uyguluyor

Nisan 02, 2021

eStruxture, eski bir matbaa tesisini son teknolojiye sahip bir veri merkezine dönüştürürken, şirketlere her türlü iş yükü veya güç yoğunluğu gereksinimini karşılayacak ölçek ve esneklikle çok tesisli, taşıyıcı veya buluttan bağımsız veri merkezi çözümleri tasarlama olanağı vermek istedi.

Arka Plan

eStruxture’ın Nisan 2017’de kurulduğu sırada şirket, bulut ve taşıyıcıdan bağımsız colocation ve bağlanabilirlik çözümleri söz konusu olduğunda müşterilerinin seçimden yoksun olduğunu fark etti. Telekomünikasyon sektöründe uzun yıllar tecrübeye sahip olan şirket kurucusu, mevcut taşıyıcıların ve daha küçük sağlayıcıların müşterilerin artan ve gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için ya Kanada çapında bir varlıktan ya da müşterilerin artan ve gelişen gereksinimlerini (bir iş ortağı olarak Vertiv ile karşılayabileceği ihtiyaçları)— karşılamak için yatırım yapacak sermayeden yoksun olduğunu fark etti.

Sonuçlar

  • Ofis alanı, depolama ve felaketten kurtarma seçeneklerine sahip özel salonlar gibi ek müşteri tekliflerine olanak tanıyan bilişim alanının optimize edilmiş kullanımı
  • Kabin standardı başına 30 kW ile çoğu rakibin kapasitesini iki katına çıkararak yüksek yoğunluklu gereksinimlerle müşterileri destekleme becerisi
  • Önceki yapılardan altı ay önce devir için hazır yeni tesis
Vaka Özeti
Yer:

Kanada, Montreal’de MTL-2 veri merkezi

Kritik İhtiyaç:

eStruxture, eski bir matbaa tesisini son teknolojiye sahip bir veri merkezine dönüştürürken, şirketlere her türlü iş yükü veya güç yoğunluğu gereksinimini karşılayacak ölçek ve esneklikle çok tesisli, taşıyıcı veya buluttan bağımsız veri merkezi çözümleri tasarlama olanağı vermek istedi.

Vertiv Çözümü:
  • Paralel 2+1’e takılı lityum-iyon akülü (LIB) Liebert® EXL S1 KGK üniteleri
  • Liebert® iCOM kontrolleri ile Liebert® DSE serbest soğutma ekonomizasyon sistemi
  • Liebert® PPC güç dengeleme ve dağıtım kabini, devre izleme ile
  • Devre izlemeli Liebert® RX dağıtım kabini
  • Vertiv Geist kabin güç dağıtım ünitelerine (Rack PDU’lara) sahip Vertiv VR rack’ları

VAKA ÇALIŞMASINI İNDİR

Bizimle İletişim Kurun

Adı*
Soyadı*
E-posta Adresi *
Telefon *
Şirket*
Ülke*
Posta Kodu *
Yorumlar

Gizlilik Bildirimi Onayı

(679/2016 numaralı AB Düzenlemesinin 13. Maddesi uyarınca sunulan) kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili bu gizlilik bildirimini alıp okudum ve şunlara izin veriyorum:

Kişisel verilerimin; sektör trendleri, etkinlikler, teklifler ve ürün lansmanları hakkında e-posta yoluyla haberdar olmak dâhil olmak üzere pazarlama amaçlarıyla işlenmesini kabul ediyorum.

Onayınız için teşekkür ederiz!
Kısa süre içinde sizinle iletişime geçeceğiz.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon