The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Capgemini, Vertiv’den Avocent Çözümleriyle Tek Noktadan Veri Merkezi Altyapı Yönetimine Güveniyor

Arka Plan:

Bir BT servis sağlayıcısı olarak Capgemini, uygulama ve altyapıdan iş süreçleri yönetimine kadar eksiksiz bir dış kaynak portföyü sunmaktadır. Orta Avrupa veri merkezi operasyonlarının yeniden yapılandırılmasının ardından Capgemini, BT altyapısını Frankfurt'a ve yöneticileri Düsseldorf’a taşıdı. Ayrıca, donanımı ve yazılımı güvenli bir şekilde uzaktan kontrol edebilmek için, şirket Avocent'ten uzaktan yönetim çözümleri kurdu. Halen Almanya’da, Doğu Avrupa’da ve Asya’daki 140 yönetici çözümlerden faydalanmaktadır.

Sonuçlar:

  • Capgemini, uzak sunucu ve bileşen yönetimi için DSView 3 yönetim yazılımı, 40 KVM anahtarı, 36 konsol port sunucusu ve toplamda 4.000 bağlantı noktası ile birkaç yüz güç dağıtım şeridi kullanmaktadır.

  • Veri Merkezi Planlayıcısı, DSView 3 yazılımı ve uzaktan yönetim bileşenleri ile Vertiv Capgemini Dış Kaynak Hizmetlerine tüm entegre BT ve ağ aygıtları dahil tüm altyapının hem optimizasyonunu hem de yönetimini sağlar.

  • Güç Yönetimi eklentisiyle birlikte DSView 3 yönetim yazılımı, yöneticilere tüm sistemlerin konsolide bir görünümünü gösterir ve LAN’da sorun olduğunda bant dışı yollardan kolay erişim sağlayabilir, nedenleri tespit edebilir ve gerekirse cihazı yeniden başlatabilirler.

Vaka Özeti
Yer: Frankfurt, Almanya
Vertiv Çözümler::
  • Avocent Veri Merkezi Planlayıcısı Yazılımı
  • Avocent DSView 3 Veri Merkezi için Yönetim Yazılımı ve Güç Yönetimi
Kritik İhtiyaçlar: Veri merkezlerinin saf yönetimi ve dokümantasyonuna ek olarak, yeni yazılımın planlama için görsel bir genel bakış ve modelleme sağlaması gerekiyordu.
Örnek Analizini indirin

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon