The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Çok Kanallı Bir Dünyada Görünürlük ve İzleme

Joe Ackerman •

Perakende, 2020 yılında bir kuantum sıçraması yaşadı. PWC'ye göre, çevrim içi perakende 2020'nin ikinci çeyreğinde çift haneli büyüme oranlarına tanıklık etti

Tüketiciler şimdiye kadar hiç olmadığı kadar çeşitli yollardan alışveriş yapıyor: İnternetten veya geleneksel mağazalardan satın almanın başka yolları da ortaya çıktı. Örneğin, çevrim içi satıp alıp mağazadan teslim alma, teslimat noktasından alma veya temassız teslim alma ya da mağazadan satın alıp çevrim içi iade etme gibi. Ve birçok perakendeci, e-ticaret siparişlerini karşılamak için perakende dağıtımı olarak "karanlık mağazalar" adlandırılan mağazaları kullanıyor. Diğer alışverişçiler teslimat noktasından paket alımından veya diğer güvenli mağaza içi alışveriş yöntemlerinden yararlanmayı planlıyor.

Nasıl alışveriş yaparlarsa yapsınlar, tüketiciler sorunsuz bir deneyim bekliyorlar. Müşterileriniz her yerde alışveriş yapıyor, bu nedenle her ortamın desteklenmesi gerekiyor. Tüm konumlarda ihtiyacınız olan bilgilere sahip olmanızı sağlamanın iki ana yolu vardır:

1. Görünürlük: Çoğu perakende BT tesisi muhtemelen yakınlarda teknik desteği olmayan veya kritik altyapıyı barındırma amacı taşımayan alanlarda uç noktadadır. Özellikle günümüzün evden çalışma gerçekliğinde, platformlarınızı çalışır durumda tutan tüm ekipmanlara bir göz atmanız gerekir.

Mağazalarınızdan birinin deposunda bulunan ekipmanı düşünün. Çalışanların malzemeleri tekrar stoklamak için alana erişimi olabilir ancak onların ekipmana müdahale etmediğinden emin olmanız gerekir.

Sensörler, o depoda belirli bir anda neler olduğuna dair bilgi sağlayabilir. Aslında, sensörler birlikte çalıştığında, tehdit edici koşullara karşı sizi uyarırken, tesislerinizin net bir resmini edinebilirsiniz.

Işık sensörleri ve hareket dedektörü sensörleri, bir ışığın açık bırakılıp bırakılmadığını veya birinin ekipmana çok yakın olup olmadığını size bildirmek için depodaki etkinliği izlemenize yardımcı olabilir.

Depodaki ekipmanlarınız sıcaklıktaki değişimlere duyarlıdır ve birkaç derecelik bir artışın bile BT sistemlerinizin performansı üzerinde yıkıcı bir etkisi olabilir. Bu nedenle, sıcaklık, hava akışı ve nem sensörleri her türlü potansiyel sorun hakkında gerçek zamanlı olarak sizi uyarmak için birlikte çalışabilir. Bu sorunların bir adım önünde olmak, nasıl alışveriş yapmayı seçerlerse seçsinler müşterileriniz için sorunsuz bir alışveriş deneyimi sağlamanıza yardımcı olabilir.

2. İzleme: Görünürlük yapbozun sadece bir parçasıdır. Bulduklarınıza göre hareket edebilmeniz gerekir. İşte izleme burada devreye girer. Environet Alert gibi güçlü bir izleme çözümü, en yüksek verimlilikte çalıştıklarından emin olmak için ağdaki tüm tesislerinizi güvenli ve uzaktan izlemenizi sağlar. Sorunların önünde kalabilecek, maliyetli aksama sürelerinden kaçınabilecek ve müşterilerinizi satın alma süreçlerinden memnun tutabileceksiniz.

Büyük perakendeciler için, merkezi yönetim yazılımı önemli iş kararları almak için ihtiyacınız olan bütünsel, gerçek zamanlı bilgileri sunabilir. Ve izleme, iş sürekliliğinin sağlanmasında kilit bir rol oynar.

Mevcut perakende ortamının karmaşıklığı nedeniyle, tesislerinizde sağlam bir BT altyapısına sahip olmak her zamankinden daha önemlidir. Vertiv, müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayabileceğinizden emin olmak için tesislerinize görünürlük ve izleme getirmenize yardımcı olabilir.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon