Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Vertiv™ Liebert® EFC – Yeni Patentli Kompozit Isı Eşanjörü, 450 kW’a kadar Isı Transferi ile Evaporatif Soğutma Ünitelerinden Nasıl Faydalanır?

Veri merkezi uygulamaları için özel olarak tasarlanan Vertiv™ Liebert® EFC Kompozit Isı Eşanjörü, enerji verimliliğini en üst düzeye çıkarmayı ve yıl boyunca su kullanımını önemli ölçüde azaltmayı amaçlayan yeni patentli bir polimer plaka ısı eşanjörü sunar.

Yeni ısı eşanjörü tasarımı, ısı transferini geliştiren yeni ve geliştirilmiş versiyonu ile iç parçaların aerodinamik etkisini en aza indirirken, asimetrik konfigürasyonu hava sirkülasyonu ile ilgili basınç düşüşünü ve enerji maliyetlerini en aza indirir.

Bu, özellikle eski alüminyum ısı eşanjörleri ile donatılmış önceki konfigürasyonlarla kıyaslandığında kendini belli eder. Liebert® EFC, basınç düşüşünü önemli ölçüde azaltır ve daha yüksek yıllık verimlilik ve daha yüksek maksimum hava akışı sağlar.

Ek olarak, yüksek mekanik direnç, alet gürültüsünü azaltma ve kolay temizlik sağlar. Bu, kısmen yeni polimerik malzemesine atfedilir – yüksek dayanıklılığı aşırı korozyon direnciyle birleştirerek daha iyi bir su kalitesi oranı ve minimum su tüketimi sağlar.

Hedef, yeni polimer eşanjörünün veri merkezi operatörlerinin sürdürülebilirlik hedeflerine daha hızlı ulaşmasına yardımcı olmaktır, bu nedenle Vertiv™ Liebert® EFC Kompozit Isı Eşanjörü bunu aşağıdaki özelliklerle yapmak üzere tasarlanmıştır.

Vertiv™ Liebert® EFC Kompozit Isı Eşanjörünün Başlıca Avantajları

  • Çok yüksek ısı değişimi ve hava sirkülasyonu için azalan enerji gideri sayesinde %5 ile %19 arasında daha fazla yıllık enerji verimliliği
  • Hem yapısal hem de kimyasal korozyona karşı daha fazla direnç, geri dönüştürülmüş su dahil olmak üzere daha geniş bir su kalitesi yelpazesinin kullanılmasına olanak tanır ve daha kolay su yönetimi ve bakımı sağlar;
  • Daha yüksek su devridaim kapasiteleri ve izin verilen sudaki bileşenlerin sınır konsantrasyonları üzerinde daha az kısıtlama ile ilişkili olarak WUE’de (Su Kullanım Verimliliği) karşılık gelen bir artışla %15’e varan oranda daha az su tüketimi.

Liebert® EFC bu avantajları, ünitenin kuru, su buharlaştırmalı ve mekanik soğutma entegrasyonlu gibi farklı çalışma modlarında sıcaklığın yüksek hassasiyetle korunmasına olanak tanıyan gelişmiş bir kontrol sistemi ile donatılmış olması sayesinde sağlayabilmektedir.

Liebert® EFC Kompozit Isı Eşanjörünün Ana İşlevleri

Kompozit Isı Eşanjörü Liebert® EFC’nin son patenti olsa da, başka birçok patentli kontrol işlevi de vardır:

  • Acil Durum Su Tasarrufu - suyun kısıtlı olduğu dönemlerde su tüketimini en aza indirmeyi amaçlar.
  • Maliyet İşlevi - yerel su ve enerji maliyetlerine dayalı olarak tüm koşullar altında en etkili ve verimli çalışma modunun tanımlanmasını sağlar.
  • Güç Talebi Limiti - acil güç durumlarında maksimum elektrik emilimini ayarlanabilir bir maksimum değerle sınırlar. Böylece jeneratör, KGK (Kesintisiz Güç Kaynakları) ve acil durum elektrik yapısı küçültülebilir.
  • Kış Tasarrufu - hava akış hızını azaltarak ve besleme sıcaklığını düşürerek düşük dış sıcaklıklarda sistemin soğutma kabiliyetlerinden tam olarak yararlanır.

Bu işlevlerin yanı sıra Liebert® EFC, bir güç kesintisi durumunda hızlı yanıt süreleri ve soğutma sürekliliği sağlayan bir ultrakap tampon akülü hızlı yeniden başlatma işlevi ile tamamlanır.

Ekip Çalışması işlevi de kontrole dahildir ve herhangi bir ek harici cihaz gerektirmez, bu da aynı veri salonuna tahsis edilmiş ünite grubunun optimize edilmiş sıcaklıklar ve hava akış hızlarının kontrolü ile tek bir varlık olarak çalışmasına olanak tanır.

Tüm bu modeller ve işlevler Liebert® EFC’yi yüksek verimliliğe sahip dolaylı bir evaporatif soğutma ünitesi haline getirir. Dolaylı havadan havaya ısı değişimi ve evaporatif soğutma teknolojisini tek bir sistemde birleştirerek 1,05 pPUE seviyelerine ulaşırken maksimum enerji verimliliği, optimize edilmiş su tüketimi ve en aza indirilmiş işletme maliyetleri sağlar. Yepyeni, patentli polimer ısı eşanjörü, daha da yüksek sürdürülebilirlik seviyeleri için bu avantajları en üst düzeye çıkarır.

Bu, Liebert® EFC Kompozit Isı Eşanjörünün veri merkezleri için neler yapabileceğine kısaca bir bakıştır. Evaporatif soğutma ve sürdürülebilirlik planlarınıza nasıl entegre edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için broşürü edinin veya Vertiv uzmanlarımızdan biriyle iletişime geçin.

Vertiv™ Liebert® EFC – Yeni Patentli Kompozit Isı Eşanjörü, 450 kW’a kadar Isı Transferi ile Evaporatif Soğutma Ünitelerinden Nasıl Faydalanır?"

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon