The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Size Özel Tasarlanan Kabin Güç Dağıtımı

Burger King’in ikonik sloganı “Have it your way”i (“İstediğiniz Gibi”) duydunuz mu? Fast food sektörü, bireysel tercihlerin üzerinde durmak için iş yapma şeklini değiştirdi. Vertiv bu fikri aldı ve Kabin Güç Dağıtımı sektörüne uyguladı. Kullanıma hazır standart seçenekler bazı uygulamalar için mükemmel olsa da, her uygulama için işe yaramaz. Turşusuz bir burger veya sadece istediğiniz malzemelerle bir burrito sipariş edebilirken, neden aynı şekilde bir kabin güç dağıtım ünitesi (Rack PDU) satın alamayasınız?

Vertiv, Rack PDU’ların satın alınırken özelleştirilmesinin gerekli ve mümkün olduğuna inanıyor. Bu nedenle, özel olarak tasarlanmış Rack PDU çözümlerine odaklanarak Rack PDU sektörünü yeniden tasarladı. Müşteriler, ürün renginden tam ölçülere ve çıkış adetlerine kadar her şeyi belirterek tam olarak istediklerini alabilir. 42 C13 prizli ve kırmızı U Kilidi çıkış çerçeveli sarı Rack PDU mu arıyorsunuz? Tabii ki, Vertiv yanınızda.

Özel mühendis grubumuz ve satış destek ekiplerimiz, tam olarak istediğiniz Rack PDU’yu istediğiniz zaman tasarlamanıza yardımcı olur. Bu, Vertiv’in bir markası olan Geist’ın, Rack PDU’ları özelleştirmek için gereken süreyi kısaltmak ve böylece aylarca sürebilen teslim sürelerini birkaç güne veya haftaya düşürmek amacıyla Rack PDU’ların tasarlanma ve üretilme şeklini değiştirmesiyle mümkün olmuştur. İster 1,5 m bir kabloya ister belirli sayıda çıkışa ihtiyacınız olsun, özel uygulamanız için bir Rack PDU tasarlama olanağına sahipsiniz. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak iki farklı özelleştirme seçeneği mevcuttur.

Sipariş Üzerine Yapılandırma

Vertiv Geist, 3 iş günü gibi kısa bir sürede sipariş üzerine üretilen 1.000’den fazla standart modele sahiptir. Bu modellerin her biri standart olarak 3 m bir kablo ile gelir ancak siparişinizin yerel gereksinimleri karşılamasını sağlamak için istediğiniz uzunlukta yapılandırılabilir. Örneğin, Kuzey Amerika’da kablo uzunluğu 0,6 ile 4,5 m arasında olabilir ve yine de UL ile uyumlu olabilir.

Kablo uzunluğu değişikliklerine ek olarak, farklı renklerde Rack PDU sipariş edebilirsiniz. Standart renk siyahtır ancak kabininizdeki gelen güç kaynakları arasında ayrım yapmak isterseniz, tüm modeller çeşitli standart renklerde özelleştirilebilir.

Diğer bir özelleştirme seçeneği de çıkış çerçevesi rengidir. U Kilidi C13, U Kilidi C19 veya Kombinasyon C13/C19 çıkışlarına sahip Rack PDU modellerinde, tercih ettiğiniz renk düzenine uyması için çerçeveler değiştirilebilir. Standart modellerde devreleri ayırt etmek için koyu turuncu, açık turuncu, koyu yeşil, açık yeşil, koyu mavi ve açık mavi kullanılır. Ancak bunlar güç kaynakları arasında ayrım yapmak için de özelleştirilebilir. Ek konfigürasyon seçenekleri için kırmızı ve sarı çerçeveler mevcuttur. Örneğin, birincil güç beslemesine bağlı kırmızı Rack PDU üzerindeki tüm kırmızı çerçevelere ve ikincil güç beslemesine bağlı sarı Rack PDU üzerindeki tüm sarı çerçevelere sahip olabilirsiniz. Çerçeve renklerinin değiştirilmesinin renk kodlu devre tanımlamasını ortadan kaldırdığını unutmayın.

Sipariş Üzerine Yapılandırma özelleştirme seçeneği, standart modelin temel tasarımını değiştirmeyen değişiklikler için geçerlidir. Çıkışların konumunu, güç konfigürasyonunu, kablo konumunu veya farklı çıkış tiplerini değiştirmeyi gerektiren özelleştirmeler için, Sipariş Üzerine Mühendislik seçeneği tam olarak istediğiniz şeyi elde etmenin yoludur.

Sipariş Üzerine Mühendislik

Özelleştirmelere sahip 1.000’den fazla standart modelden biri uygulamanıza uygun değilse, Sipariş Üzerine Mühendislik programı, tam teknik özelliklerinizi karşılayan bir Rack PDU geliştirmek üzere doğrudan Vertiv bünyesindeki tasarım ekibiyle çalışmanıza olanak tanır. Ortak bir talep, Rack PDU’da çıkış türü, adedi ve konumundaki bir değişikliktir. Sıklıkla yapılan diğer bir talep de, form faktörünü, ister genişlik, derinlik veya uzunluk olsun, belirli bir kabine sığacak şekilde değiştirmek veya yan yana takılan çoklu Rack PDU’ları desteklemektir. Diğer tipik talepler arasında da, aletsiz montaj konumlarında, özel tasarlanmış braketlerde veya donanımda yapılan değişiklikler yer alır.

Vertiv Geist, özel Rack PDU’ları 2 hafta gibi kısa bir sürede tasarlama, üretme ve teslim etme konusunda uzun bir geçmişe sahiptir. Tasarım elektriksel olarak mümkünse, üretilebilirse ve uyumluluk gereksinimlerini karşılıyorsa, Rack PDU’nuzu özelleştirmek için gerçekten sonsuz sayıda seçenek vardır. Özel mühendis ekibi, uyumluluk ve satış desteği, Rack PDU’yu uygulamanız için tasarlamanıza yardımcı olmaya hazır.

Siparişe Üzerine Yapılandırma ve Sipariş Üzerine Mühendislik programları, Rack PDU’nuzu ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yapılandırmanıza yardımcı olacak bölgesel destekle global olarak mevcuttur. Tasarımdan üretime kadar geçen süre dünya genelinde aynı kalırken, teslimat süreleri varış noktasına göre değişiklik gösterecektir. Daha fazla bilgi için sales@vertiv.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Vertiv Geist’ın kendi Rack PDU’nuzu yapılandırmanıza yardımcı olmak için yapabileceği şeylere göz atın.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon