The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Her Dozu Koruyun: İlk COVID-19 Aşılarını Saklayacak Dondurucuların Yedeklenmesi için 5 Husus

Gary Dennis •

Dünya Sağlık Örgütü’ne göre, sıcaklık kontrol sorunları da dahil olmak üzere, uygun olmayan kullanım nedeniyle her yıl aşıların %50’si çöpe gitmektedir. Pfizer ve Moderna'nın son derece düşük sıcaklıklarda depolama gerektiren yeni COVID-19 aşıları ile bu sorunu ele almak hiç olmadığı kadar kritik öneme sahiptir.

COVID-19 aşılarının ilk turu dağıtılmaya başlandı, bu nedenle sağlık kuruluşlarının bu potansiyel olarak hayat kurtarıcı ilaçları almaya ve uygulamaya hazır olduklarından emin olmak için şimdi harekete geçmeleri gerekiyor. Hastaneler, aşıları -80 santigrat dereceye kadar düşük sıcaklıklarda tutmak için tasarlanmış aşırı soğuk dondurucular satın almaktadır.

Ancak çözümlerinin temel bileşenlerini gözden kaçırıyor olabilirler: Bu kritik ekipman için güç dengeleme ve acil durum yedek gücü. Dondurucular, bu kadar düşük sıcaklıkları tutarlı bir şekilde korumak için çok fazla güç tüketir. Güç kaynağı herhangi bir nedenle devre dışı kalırsa, sınırlı sayıda tedarik edilebilen aşılar riske atılmış olur ve bu da koronavirüse karşı mücadelede böylesine kritik bir zamanda bir felakete yol açabilir.

Doğru Acil Durum Yedek Gücünü Seçme

Yüksek riskler göz önüne alındığında, düşük sıcaklık dondurucuları için acil durum yedek gücü, aşıların saklanacağı her bir konumda çözümün bir parçası olmalıdır. Bu çözüm, ideal olarak aşağıdaki beş kriteri karşılayan akıllı bir Kesintisiz Güç Kaynağı (KGK) içerecektir:

  1. Online Çift Çevirim Teknolojisi: Üç temel KGK sistem konfigürasyon türü vardır: Offline, hat etkileşimli ve online çift çevirim. Kritik iş uygulamalarının çoğu için, online çift çevirim KGK çözümü en yüksek koruma düzeyini sunar. Bu tür KGK ile, aşırı düşük sıcaklıktaki dondurucularınız ham şebeke gücünden tamamen yalıtılacak ve dondurucuları, aşıları içeride doğru sıcaklıkta tutma kabiliyetlerini tehlikeye atabilecek güç düşüşlerinden, dalgalanmalardan, elektrik kesintilerinden veya voltaj düşüşlerden koruyacaktır.
  2. Akülere Sıfır Aktarım Süresi: Jeneratör kullanan uygulamalarda bile ana güç kaynağından yedek jeneratöre geçişte bir aktarım süresi vardır. Bu gecikme sırasında, dondurucu çalışması olumsuz etkilenerek içindekileri tehlikeye atabilir. Çift çevirim KGK, jeneratör devreye girene kadar aktarım süresi boşluğunu akü gücüyle doldurur. Üstün koruma için, KGK anında akü yedek gücüne aktarılarak aşılar için gerçek bir kesintisiz güç kaynağı ve sabit bir tutma sıcaklığı sağlanmalıdır.

  3. Ölçeklenebilir Çalışma Süresi: Bazen jeneratör mevcut değildir veya kritik sistemler için acil durum planlaması sadece dakikalar yerine saatler alan akü çalışma süresi gerektirir. Bu durumlarda, ek akü gücüne erişim için harici akü kabinlerini algılayabilen ve bunlara bağlanabilen bir KGK modeli bu düzeyde destek sunabilir.

  4. KGK Uzaktan İzleme Kabiliyetleri: KGK'nın her zaman amaçlandığı gibi çalıştığını ve günün her saatinde aktif olduğunu bilmek önemlidir. Tesis personelinin, ayrıca KGK akülerinin gerektiğinde tamamen şarj edilmiş ve deşarj olmaya hazır olduğunu da bilmesi gerekmektedir. Akıllı KGK, hem uzaktan hem de yerel olarak izlemeyi mümkün kılarak personelin akü sağlığını yönetmesine ve akü değiştirme tarihlerini proaktif olarak tahmin etmesine yardımcı olur. Hem e-posta hem de metin yoluyla gönderilen alarm bildirimleri, personeli güç sorunları hakkında bilgilendirir ve ünitelerde bir sorun olduğunda müdahale süresini hızlandırır.

  5. Kolay Kurulum ve Çalıştırma: Şu anda sağlık hizmetleri operasyonlarında bu kadar çok iş varken, KGK denkleme daha fazla karmaşıklık katamaz. Kurulumu ve yapılandırması hızlı olan ve birden fazla dondurucuyu destekleyebilen tak ve çalıştır sistemi, acil durum yedek gücünüzün bir engel yerine bir yardım olarak kalmasını sağlar. Zemine veya duvara monte edilebilen kompakt, esnek bir form faktörü kurulumu daha da kolaylaştırır ve minimum alan kaplar. Son olarak, sistem bilgileri ve tanılama için kullanıcı dostu, okunması kolay bir arayüz, devam eden sistem işletimi ve bakımını basitleştirmeye yardımcı olur.

COVID-19 Aşılarınızın Hak Ettiği Korumayı Sağlamaya Hazır Olun

Yeni Pfizer ve Moderna aşıları, koronavirüsle mücadelede çok ihtiyaç duyulan umudu temsil etmektedir. Aşırı düşük sıcaklıktaki dondurucuların yanı sıra, bunları destekleyen online çift çevirim KGK sistemleri, her bir sağlık kuruluşunun her dozun iyi bir şekilde kullanılmasını sağlamak için gösterdiği çabalarda anahtar rol oynayacaktır. Vertiv olarak, yukarıda özelliklerin tümünü barındıran Liebert® GXT5 KGK serisini eksiksiz stok yelpazesiyle sunmaktan gurur duyuyoruz. GXT5’in aşı koruma çözümünüze nasıl yardımcı olabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için hemen yerel temsilcinizle iletişime geçin.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon