The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Veri Merkezlerinde Yakıt Hücreleri Hakkında Daha Fazla Bilgi mi Arıyorsunuz? Nerede Bulacağınızı Burada Öğrenin.

Veri merkezlerinde yakıt hücrelerinin uygulanmasına özgü bilgilerin bulunması zor olabilir. Yakıt hücrelerinin, yenilenebilir enerjiyi sürekli, temiz veri merkezi gücüne dönüştürerek veri merkezi operatörlerinin sera gazı emisyonlarını ortadan kaldırma potansiyeline nasıl sahip olduğu hakkında genel bilgi eksikliği yoktur. Ancak aldatıcı reklamı gerçeklikten ayırmanıza yardımcı olacak çok az şey vardır.

Vertiv’de bunu değiştirmeye başladık. Yakıt hücrelerinin veri merkezi güç gereksinimlerini karşılayabilmesini sağlamak için birden fazla yakıt hücresi üreticisiyle yakın iş birliği içinde çalışıyoruz ve veri merkezi uygulamalarında hem PEM hem de katı oksit yakıt hücrelerinin kullanıldığı projelere katılıyoruz. Ayrıca, müşterilerimize ve diğer ilgili taraflara hızla gelişen bu teknoloji hakkında güncel bilgiler sağlamayı taahhüt ediyoruz. Bu amaçla, aşağıdaki kaynakları kullanıma sunduk:

  • Yeni detaylı rapor: Yedek ve Birincil Veri Merkezi Gücü için Yakıt Hücresi Potansiyelinin Değerlendirilmesi. Bu rapor, yakıt hücrelerine ilgiyi artıran trendlere derinlemesine bir bakış sunmakta, veri merkezi gereksinimleri ışığında katı oksit ve PEM yakıt hücrelerinin performans özelliklerini değerlendirmekte ve veri merkezi yakıt hücresi çözümlerinin veri merkezi altyapısını kullanarak yakıt hücrelerinden gelen geçici elektrikleri yönetmek için nasıl tasarlanabileceğini göstermektedir. Ayrıca, yakıt hücrelerinin ne kadar hızlı benimsendiğini etkileyecek yaşam döngüsü maliyetlerini de incelemektedir.
  • Data Center Dynamics’teki Makale: Yakıt Hücresi Güncellemesi: Ticarileştirilmiş Çözümlere İlerleme. Bu makalenin yazarı, Vertiv’in Smart Power teklifini global olarak yöneten ve yakıt hücresi geliştirme projelerine aktif olarak katılan Arturo Di Filippi’dir. Veri merkezine yönelik ticari yakıt hücresi çözümlerine ulaşmak için üstesinden gelinmesi gereken engellere ve bu engelleri aşmada kaydedilen ilerlemeye odaklanır.
  • İsteğe bağlı web semineri: E2P2 Hidrojen Projesi, 2030 Yılına Kadar Avrupa’nın İklim Bakımından Nötr Veri Merkezi Hedeflerini Nasıl Sağlayacak? Bu web semineri Vertiv, Equinix ve InfraPrime katılımcılarıyla bir panel tartışmasına yer veriyor ve EcoEdge PrimePower (E2P2) yakıt hücresi projesine odaklanıyor. Veri merkezi ekosistemi genelinde iş birliğinin veri merkezi yakıt uygulamalarını geliştirmede oynayacağı rolü ve E2P2 gibi projelerin teknolojiyi nasıl geliştirdiğini ve sektörün hedeflerine ulaşmasına nasıl yardımcı olduğunu vurguluyor.

Yeni yakıt hücresi gelişmeleri ortaya çıktıkça, kaynaklarımızı güncellemeye ve genişletmeye devam edeceğiz. En son bilgilere erişiminiz olduğundan emin olmak için aşağıdan kaydolun

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon