The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Geriye Bakmak: Trend Tahminleri Geriye Dönüp Bakıldığında Belirgindir

Vertiv uzmanları birkaç yıldır veri merkezini önümüzdeki yıl etkilemesi beklenen eğilimleri tahmin ediyor. Bu yılki tahmin melez mimarilerden veri merkezi üzerindeki uluslararası etkiye kadar her şeye temas ediyor. 

Yıllık trend öngörümüz bir düşünce alıştırmasından daha fazlasıdır. Veri merkezi endüstrisi, bir sonraki adıma durmaksızın odaklanmayı talep ediyor ve ileriye bakmayı başaramayan ve değişimi öngöremeyen herhangi bir kuruluşun geride kalması bekleniyor. Vertiv bu hatayı yapmayacak. Sonuç olarak, müşterilerimizi en iyi şekilde desteklemek için bugünün işlerini daima yarını göz önünde tutarak yapıyoruz.

Bu proje ile hedefimiz, trendleri, alakasız derecede ilgi çekici olacak kadar değil ama ana akıma çıkmadan önce tanımlamaktı İğneden iplik geçirmek kadar zor bir iş, ancak uzmanlarımızın bu konuda oldukça iyi olduğu ortaya çıktı. Uç nokta ve dağıtılmış ağlar veri merkezi hakkındaki düşüncemizi değiştirmeden önce, 2015 yılına kadar ağın uç noktasında büyüme öngörüyorduk ve edge bilişim o zamandan beri her trend listesine dahil edildi. 2016'da lityum iyon pillerle eğrinin ilerisindeydik. Günümüzde lityum-iyon, geleneksel kurşun asit aküler için yaygın olarak kabul gören bir alternatiftir.

2017 yılında endüstri, geleneksel kurumsal veri merkezinden hareket etmeye hazırlanırken daha fazla nüans gördük. Uzmanlarımız, hibrit ağların ilk sürümlerinde sahip olunan ve bulut kaynaklarından yararlanan kuruluşlarla, işletmenin daha fazla yeniden yapılandırılmasını öngördü. 

Kaçırdığımız birkaç nokta da var. 2015 yılı başında veri merkezi sürdürülebilirliği konusunda ciddi bir baskı öngördük ve bu çabalar beklediğimizden daha yavaş ilerledi. Bu cephedeki aktivitenin artıyor gibi göründüğünü olduğunu bildirmekten mutluluk duyuyorum ve üzerimize düşeni yapmaya kararlıyız. Ayrıca, 2017 yılında ortalama raf yoğunluklarında bir artış olacağını tahmin eden ve hala gerçekleşmemiş olan yüksek yoğunluklu trendin başlarındaydık. Bunun yerine, veri merkezi operatörlerine farklı bir zorluk getiren ceplerde yüksek yoğunluklu raflar görüyoruz.

Tahminlerimizde isabet başarımız daha yüksek, bu da bana bu yılki öngörüler üzerine büyük güven veriyor. 2020 ve ötesine baktığınız zaman, büyük ya da küçük hangi trendlerin veri merkezi üzerinde bir etkisi olmasını bekliyorsunuz?

En son trendler, teknolojiler ve haberler hakkında bilgi sahibi olmak için blogumuza abone olun.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon