The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Yüksek Performanslı KVM’ler Kullanıcılara, İşletmeye ve BT’ye Nasıl Değer Sağlar

Paul Trahan •

Vertiv™ Avocent® LV 5500/Avocent® 5520 Organizasyon ve Ekip Verimliliğini Artırır

Yüksek performanslı klavye, video ve fare (KVM) cihazları, medya ve eğlenceden bankacılık, acil durum müdahalesi, hükümet, sağlık, üretim, askeri ve kamu hizmetleri operasyonlarına kadar çok çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır. İşletme kullanıcıları, yüksek hızlarda kritik kararlar almak için yüksek kaliteli video görüntülerine gerçek zamanlı erişime ihtiyaç duyar. Örneğin, bu kullanıcılar televizyon yayınını denetleyen teknik yöneticileri, uzaktan iş uygulamalarıyla çalışan bankacıları veya güç iletimini ve ekipman performansını denetleyen kamu hizmetleri operatörlerini içerebilir.

Bununla birlikte, kuruluşların dijital olarak dönüşüm yapmaya yönlendirmeleriyle birlikte, kullanıcılar her zamankinden daha fazla görüntü işliyor. Düşük kaliteli görüntüler, görsel ve zihinsel yorgunluğa yol açarak karar verme sürecine zarar verebilir.

4K Çözünürlüklü KVM Genişleticiler Kullanıcı Deneyimini İyileştirir

Yüksek performanslı KVM genişleticiler, gecikme sorunları veya iş yükünü artırabilecek diğer sorunlar olmadan kristal netliğinde görüntülere erişim sağlar. 4K çözünürlüğe sahip tek başlı veya çift başlı KVM genişleticilerin kullanıcı deneyimini nasıl iyileştirebilir?

Masadaki değerli varlıkları korumak: KVM genişleticiler, bilgisayarların kullanıcılardan ayrılmasını sağlar. Operatörler, görev açısından kritik işleri gerçekleştirmek için, ortam gürültüsü ve cihaz ısısı yayan bilgisayarların, çevre birimlerinin ve çok sayıda kablonun dikkat dağıtıcı özelliklerinin olmadığı KVM cihazlarını ve monitörleri kullanır. Bu, üretim hattındaki çalışanların üretim süreçlerine zarar verebilecek ekipman sorunlarını sıfırlayarak çıktıyı yüksek tutabileceği anlamına gelir. Benzer şekilde, Ar-Ge veya bilgisayar destekli test laboratuvarlarındaki çalışanlar, ekiplerine daha fazla değer sunarak kritik süreçlere odaklanabilirler.

Görsel görüntülerin kalitesini iyileştirme: İşletme kullanıcıları, her gün uzun saatler boyunca çalışmakta ve bu da görme keskinliğine zarar verebilmektedir. Bu operatörlere güncellenmiş USB’ler aracılığıyla 4K çözünürlük sağlamak, karar vermede önemli olabilecek küçük ayrıntıları görme yeteneği ile zihinsel olarak keskin kalmalarına yardımcı olabilir. Örneğin bir askeri operasyon yürüten birliklere ve teçhizata rehberlik eden uydu görüntülerine odaklanmak veya TV veya filmin post prodüksiyonunda çalışırken prodüksiyonu iyileştiren ayrıntıların içinde veya dışında düzenleme yapmak gibi.

Video gecikmesinden kaçınmak: Gecikme, eski cihazlarda daha düşük çözünürlüklerde ortaya çıkabilir ve bu da görüntü yırtılmasına veya gecikmelere yol açabilir. Bu sorunlar yalnızca görüntüleme deneyimine zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda zamana duyarlı işlemleri yürütme yeteneğini de bozabilir. Futbol yayınını denetleyen bir TV yönetmenini hayal edin. Bir veya iki saniyelik bir gecikme bile, maçın doğru açıdan çekilmediği anlamına gelebilir ve taraftarları hayal kırıklığına uğratır. Benzer şekilde, bilgisayar oyunlarında bir saniyelik gecikme, kullanıcının oyunun gidişatını öngörememesi ve rakibini kaybetmesi anlamına gelebilir.

İş deneyiminin esnekliğini artırmak: Çift başlı KVM genişleticiler, kulaklıklar, web kameraları ve oyun kolları gibi eşzamanlı cihazları destekleyen yüksek hızlı bir USB sağlar. Bu, çalışanlara video görüntüleri ile etkileşim ve kritik iş süreçlerini tamamlama konusunda daha fazla esneklik sağlar. Ayrıca oyuncuların interaktif dünyalarına odaklanmalarına da yardımcı olur.

4K Çözünürlüklü KVM Genişleticiler İş Hedeflerini Karşılıyor

Kuruluşlar denetim odaları ve diğer tesisler için KVM teknolojisini yeniledikçe şunları yapmak isterler:

Ekiplerin verimli çalışmasına yardımcı olmak: Çoğu zaman, birden fazla kullanıcının aynı görüntüyü aynı anda görmesi gerekir. Çift başlı KVM genişleticiler, farklı monitörlere bakan iki kullanıcının aynı görüntüleri izlemesine ve eylemlerini koordineli olarak gerçekleştirmesine olanak tanır. Bu, örneğin 112 operatörlerine veya acil durum müdahale ekiplerine büyük bir olay veya felakete müdahaleyi koordine etmede yardımcı olabilir.

Daha yüksek sermaye harcamaları (CapEx) ve işletme maliyetlerinin (OpEx) önlenmesi: İşletmeler her zaman maliyetleri ve israfı operasyonlardan ayırmayı amaçlar. İki kullanıcının bir KVM cihazıyla aynı bilişim cihazı üzerinde çalışmasına olanak sağlamak, özellikle bu tasarruflar onlarca veya yüzlerce çalışanla çarpıldığında, CapEx harcamalarını azaltır. Buna ek olarak, birleştirilmiş bilişim operasyonları, kuruluşların daha fazla BT personeli istihdam etmek zorunda kalmadan daha fazla kullanıcıyı destekleyerek devam eden OpEx harcamalarını azaltabileceği anlamına gelir.

KVM Genişleticiler BT Ekiplerinin Daha Verimli Çalışmasına Yardımcı Olur

BT kuruluşları, ekipmanların modernleştirilmesi ve güvenceye alınması ve büyüyen bir cihaz taban alanının yönetilmesi dahil olmak üzere çok sayıda gerekliliği dengelemektedir. BT ekipleri şunları yapmak ister:

Bilişim cihazlarına uzaktan erişim sağlamak: KVM genişleticileri kullanan kuruluşlar, bilgisayarları sunucu odalarına veya veri merkezine taşıyarak fiziksel güvenliklerini iyileştirebilir. Fiber seçeneğiyle, çalışanlar cihazlardan dört kilometreye kadar ayrı tutulabilir. Sonuç olarak, kullanıcılar yanlışlıkla kritik bilgisayarları kıramaz veya üzerlerine bir şeyler dökemezken, kötü niyetli kullanıcılar onları fiziksel olarak manipüle edemez. Hükümet ve kamu hizmetleri gibi sektörlerde, hayati öneme sahip bilişim kaynaklarının korunamaması, bölgelerdeki sakinlere hizmet sunumuna zarar verebilir.

Geleceğe hazır teknoloji: Birçok kuruluş, denetim odası uygulamaları için kullandıkları ekipmanları yeniliyor veya kullanıcılara modern bir deneyim sunmak istiyor. 4K çözünürlüğe sahip KVM genişleticiler, BT’ye bilişim ekipmanlarını ve kullanıcıları yerleştirme yöntemlerinde esneklik sağlar. Uzak kullanıcıları, bir KVM matris çözümüne ihtiyaç duymadan eternet veya fiber üzerinden kaynaklara bağlamak için genişleticiler kullanabilirler. Video görüntülerini kullanan tüm kullanıcıları aynı yüksek kaliteli video deneyimiyle donatabilirler. Ayrıca, edge blending’in kullanıldığı birden fazla projektörle gerçekleştirilen uygulamalar gibi hassas uygulamaları destekleyebilirler.

BT yönetimini basitleştirme: Günümüzde, pek çok BT ekibi her zamankinden daha fazla cihazı yönetmektedir. KVM genişleticiler, kullanıcıları desteklemek için gereken bilişim cihazı sayısını azaltarak BT ekiplerinin işlerini kolaylaştırır. Böylece, izlenecek, yönetilecek, yamalanacak ve korunacak bilgisayarların sayısı azaltılır. Ayrıca, KVM genişleticiler otomatik olarak yapılandırılır, kurulumlarını basitleştirir ve BT ekiplerine diğer görevler için kullanabilecekleri zamandan tasarruf sağlar.

Sonuç

Vertiv, kuruluşların yüksek kaliteli, düşük gecikmeli görüntülü çalışma deneyimi gereksinimlerini desteklemek ve aynı zamanda önemli iş ve teknoloji avantajları sağlamak için 4K çözünürlüğe sahip KVM genişleticiler sunar.

Vertiv™ Avocent® LV 5500/Avocent® 5520, birden fazla bilişim cihazına uzaktan erişim sağlayan KVM genişleticilerdir. Tek başlı seçeneği, yerel ve uzak bir kullanıcıyı destekleyerek aynı bilişim cihazına eşzamanlı erişim sağlar. Çift başlı seçeneği, çalışma deneyimini iyileştirmek için eşzamanlı cihazların kullanımını destekleyen USB 2.0 gerçek emülasyonu sağlar.

Vertiv Avocent LV 5500/Avocent 5520 genişleticiler, kristal netliğinde yüksek çözünürlüklü görüntülerden faydalanan zamana duyarlı video tabanlı uygulamalarda kullanılabilir. Bu genişleticiler, kullanıcılara yüksek tanımlı analog sesin yanı sıra 60 Hz’de 4K çözünürlüğe kadar 24 bit renkli grafiklerle iş uygulamalarına uzaktan erişim sağlar.

4K çözünürlüğe sahip KVM genişleticilerle kullanıcı, işletme ve BT verimliliğini artırın.

Vertiv™ Avocent® LV 5500/Avocent® 5520 hakkında hemen daha fazla bilgi edinin.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon