Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Tek Fazlı UPS Akü Kitleri ile EMEA'da gücün sürekliliğini sağlamak için 3 Adım

Risto Thurén •

Son iki yıl, veri merkezine ve BT ekiplerine hazırlık ve çevikliğin değerini öğretmiştir. EMEA’da ekipler küçük veri merkezlerini ve Edge varlığını genişletmiş, uzaktan izleme uygulamış ve tesislerinin güç sürekliliğini tasarlamıştır.

İster Küçük ister Orta Ölçekli İşletme (KOBİ) ister sektörel bir şirkette çalışıyor olun, yedek güç kaynaklarını çalışır durumda tutmak için Valf Regüleli Kurşun Asit (VRLA) aküleri değiştirebilmek çok önemlidir. Böylece ekipleriniz eğitim ve finanstan sağlık, üretim ve perakendeye kadar dikey alanlarda yüksek dijital servis çalışma süresi sağlayabilir.

Vertiv’in Tek Faz KGK’sı için Yedek Akü Kitleri Sipariş Edin

Vertiv, tek faz Kesintisiz Güç Kaynağı (KGK) için akü değişimini kolaylaştırmanızı sağlayan bir program sunar. Kapsam dahilindeki KGK aileleri arasında Vertiv Liebert® GXT3, Liebert® GXT4, Liebert® GXT5 ve Vertiv Edge Tek Faz KGK bulunmaktadır. Akü kitleri yerel olarak stokta tutulur ve böylece tesislerinize ihtiyaç duyulan her zaman ve her yerde gönderilmeye hazır olur.

Kritik altyapınızın maksimum çalışma süresini sağlamaya yardımcı olmak için Vertiv EMEA akü kiti değiştirme programını aşağıdaki yollarla kullanabilirsiniz:

1. Vertiv™ Power Insight veya Vertiv™ Power Assist ücretsiz kapatma yazılımı ile akü çalışma sürenizi takip edin.

2. Bir uyarı aldıktan sonra yedek akü kiti sipariş etmek.

3. Vertiv Liebert GXT ve Vertiv Edge Tek Faz KGK’lerde Kurulumu yalnızca dakikalar süren, çalışırken takılabilir, kullanıcı tarafından değiştirilebilir aküler bulunduğundan akü kitinin değiştirilmesi.

BT Ekipmanlarını Çalışır Durumda Tutun

Vertiv, ister KGK cihazlarınız ister yeni KGK için akü değiştirme kitlerine ihtiyacınız olsun, EMEA kuruluşunuzu desteklemek için buradadır. Yerel Vertiv satış temsilciniz bu seçenekler hakkında daha fazla bilgi sağlayabilir ve onlara nasıl kaydolacağınızı gösterebilir.

Yeni bir akü kiti sipariş etmeye hazır mısınız? Güç Sürekliliği Servisleri Konfigüratörü’müzü Ziyaret edin.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon