Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

De eerste verdedigingslinie van uw gezondheidszorginfrastructuur opbouwen

Arunangshu Chattopadhyay •

De pandemie heeft zonder twijfel geleid tot enorme hervormingen binnen de gezondheidszorgsector. Van de grootschalige invoering van telegezondheid tot het gebruik en de implementatie van slimme technologieën voor pandemiedetectie en -bescherming, de industrie is overgestapt op een meer technologie-afhankelijke aanpak om de crisis aan te pakken.

Tot de belangrijkste transformaties die industrie-experts en -analisten zien, behoren ook:

  • De invoering van telegezondheid: een van de belangrijkste voordelen van telegezondheid is het verminderen van het contact tussen personen, terwijl dezelfde kwaliteit van de geleverde gezondheidsdiensten wordt gewaarborgd. Telegezondheidshulpmiddelen variëren van de gebruikelijke videoconferentie-apps tot uitgebreidere, open API-gebaseerde systemen die webbrowsers verbinden met mobiele toepassingen. Deze laatste biedt geavanceerdere functies, zoals het delen van belangrijke elektronische medische dossiers en integratie met wearables.
  • Implementatie van ‘Smart’-technologieën voor gezondheidszorgbeheer: veel gezondheidszorginstellingen implementeren tegenwoordig nieuwe technologieën om het ontwerp en de sanitaire voorzieningen van ziekenhuizen te verbeteren. Omdat de pandemie ons heeft geleerd om te ontsmetten, ontsmetten en nog eens te ontsmetten, zien we ziekenhuizen en klinieken autonome robots inzetten. Deze robots zenden kiemdodend UV-licht, thermische scanners en zelfs apps voor het traceren van contacten uit.
  • Het Internet of Medical Things (IoMT): het potentieel voor IoMT is zo groot dat het naar schatting groeit tot ongeveer $ 254,2 miljard in marktwaarde in 2026. De mogelijkheid om naadloos en intelligent medische apparaten aan sensoren en hulpmiddelen te integreren die eenvoudig gegevens kunnen analyseren voor beter gezondheidszorgbeheer, is een enorm potentieel en voordeel voor de industrie.

Maar hoewel al deze innovaties spannend zijn, creëren ze nieuwe uitdagingen voor IT-teams die al worstelen met het beheren van (vaak) oudere IT-infrastructuren. De uitdaging is om een ‘altijd actief’ gezondheidszorgecosysteem te onderhouden dat niet alleen het datacenter, maar alle medische apparatuur omvat.

Waarom stroomcontinuïteit een cruciale factor is in gezondheidszorg-IT

Kwaliteit van stroomcontinuïteit op alle gebieden van het ecosysteem van de gezondheidszorg is uw eerste verdedigingslinie tegen verstoringen in kritieke zorgactiviteiten. Alle gebieden van het systeem, van het datacenter tot laboratoria, evenals diagnostische apparatuur zoals MRI, Cath-lab en computerruimtes, hebben storingsvrije, noodstroom van hoge kwaliteit nodig om hun werk te kunnen doen. Een online UPS (Uninterruptible Power Supply) met dubbele conversie is het enige systeem dat beschermt tegen het volledige bereik aan stroomstoringen en is de beste praktijk voor bedrijfskritische toepassingen.

Bij het kiezen van een UPS voor uw zorginstelling is het belangrijk om de toekomstige vereisten te begrijpen en ervoor te zorgen dat er een groeiplan is om kosteneffectief aan die vereisten te voldoen. Het leveren van de capaciteit die tegenwoordig nodig is, zonder groeiplan, kan toekomstige groei beperken en de kosten en verstoring van toekomstige technologie verhogen.

Naarmate de beschikbaarheidsvereisten toenemen, wordt vaak redundantie van het stroomsysteem geïmplementeerd om afzonderlijke storingspunten te verminderen, toekomstige groei mogelijk te maken en de operationele flexibiliteit te vergroten.

Investeren in een betrouwbare UPS-oplossing helpt bij het opbouwen van de eerste verdedigingslinie die uw IT-systeem voor de gezondheidszorg beschermt tegen verstoringen. En met nieuwe technologieën en toepassingen die momenteel in opkomst zijn, is het nog urgenter om uw bestaande IT-infrastructuur opnieuw te onderzoeken om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen de groeiende technologische vereisten.

Bekijk onze nieuwe oplossing voor meer informatie over de hoge beschikbaarheid van stroombeveiliging voor datacenters: de Liebert EXM2 middelgrote UPS.

Gerelateerde artikelen

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie